Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Αμφιλοχία: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. συμμορία που έστηνε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης


Μαζί με ένα νεαρό φιλοξενούμενό τους προσπαθούσαν να επιδοθούν στην καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο δυο αδέλφια στην Αμφιλοχία, αλλά πρόλαβαν να θέσουν σε λειτουργία το αυτοσχέδιο εργαστήριό τους παρ’ όλο που είχαν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου πληροφορήθηκαν έγκαιρα τις παράνομες δραστηριότητές τους και έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτό του 51χρονου, βρήκαν μόνο δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων, δυο μεταλλικούς τρίφτες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και μια συσκευασία με 103 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Όμως, στο σπίτι του 59χρονου, όπου φιλοξενείται και ένας 23χρονος Πολωνός, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 7,2 γραμμαρίων, τρία γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς, μια σιδερογροθιά και όλα τα σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας, δηλαδή 18 μεταλλικούς σωλήνες, μια λάμπα φωτισμού, ένα κομμάτι σωλήνα αλουμινίου, τέσσερις συσκευασίες φυτοφαρμάκων και διάφορα εγχειρίδια για την καλλιέργεια.

Τα αδέλφια και ο αλλοδαπός φιλοξενούμενός τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου