Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

«Το Κοινοβούλιο των Σκοπίων θα είναι το τρίτο στην περιοχή με συνεδρίες στην αλβανική γλώσσα»


Ο νέος πρόεδρος του Κοινοβουλίου των Σκοπίων, Ταλάτ Τζαφέρι, ανακοίνωσε την επισημοποίηση  της αλβανικής γλώσσας σε όλο την επικράτεια και το Κοινοβούλιο των Σκοπίων θα καταστεί το τρίτο στην Ευρώπη, στο οποίο οι συνεδρίες θα γίνονται στην αλβανική γλώσσα, προειδοποίησε σήμερα το VMRO-DPMNE.


Η αντίδραση του VMRO-DPMNE εκδηλώθηκε μετά τη χθεσινή επίσκεψη του στο κανάλι  ’24 Βέστι’.Το κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι δήλωσε ότι οι πρόσφατες τροποποιήσεις του νόμου σχετικά με τη χρήση των γλωσσών, του 2011, για το Κοινοβούλιο, δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα χρήσης της αλβανικής γλώσσας στις συνεδρίες.Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τοποθέτηση της αλβανικής σημαίας στο γραφείο  του Τζαφέρι παραβιάζει το νόμο.Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχαΐλο Μανέφσκι δήλωσε ότι η εισαγγελία πρέπει να ανοίξει το θέμα και το δικαστήριο να τιμωρήσει βάσει του νόμου τον Ταλάτ Τζαφέρι.(sitel.com.mk)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου