Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Στα σύνορα Ρωσίας: Εντοπίστηκε αμερικανικό τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος στρατηγικών πληροφοριών


Ρωσικές υπηρεσίες ελέγχου εντόπισαν στις 12 Μαΐου, πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, στα σύνορα της Ρωσίας, αμερικανικό κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου «RQ-4 Global Hawk».


Το δημοσίευμα επικαλείται τη ρωσική εφημερίδα Lenta.Ru, αναφέρει ότι το μη επανδρωμένο κινούνταν σε μεγάλο ύψος προς τα ρωσικά σύνορα.

 Η πηγή δεν διευκρίνισε πόσο συχνά αμερικανικά κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κάνουν τέτοιες πτήσεις, σημειώνοντας, απλά, ότι γίνονται ‘τακτικά’.


Οι αναφορές για την εμφάνιση μεγάλων μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου έχουν επανειλημμένα δημοσιευθεί τα δύο τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα τέτοιες πτήσεις έχουν καταγραφεί τον Φεβρουάριο και του Μάρτιο του 2017 και τον Νοέμβριο του 2016.


Το «RQ-4 Global Hawk» είναι μη επανδρωμένο τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος, στρατηγικής αναγνώρισης με κινητήρα τζετ και έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία «Northrop Grumman». Τα χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ και χώρες του ΝΑΤΟ, επίσης το χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της και η NASA. 


Το μη επανδρωμένο έχει βάρος 14,6 τόνους και κοστίζει 133 εκατομμύρια δολάρια με τον εξοπλισμό του υπερβαίνει τα 220 εκατ. δολάρια. Οι ΗΠΑ έχουν 42 τέτοια αεροσκάφη.

(blackseanews.net)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/blog-post_33.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου