Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ερντογάν: Απαγόρευσε την είσοδο στη Τουρκία Γερμανών βουλευτών!


Οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν σε βουλευτές της Bundestag να επισκεφτούν το προσωπικό των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, συνολικά 260 στρατιώτες που εδρεύει στη νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ ως αντίποινα στην άρνηση του Βερολίνου να εκδώσει πραξικοπηματίες αξιωματικούς που έχουν διαφύγει στην Γερμανία.

Σε απάντηση του τουρκικού ραπίσματος, το Βερολίνο χαρακτήρισε την εν λόγω απόφαση «τελείως απαράδεκτη», ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποσύρει τους στρατιώτες του από τη βάση του Ιντσιρλίκ.

Αποστολή των γερμανικών δυνάμεων (βασικά αναγνωριστικά, αλλά και μαχητικά κρούσης Tornado ECR, των οποίων είναι να συνδράμουν τη νατοϊκή αποστολή κατά του ΙSIS.

Σοσιαλδημοκράτες, Αριστερά και Πράσινοι στηρίζουν την πρόταση αποχώρησης από την Τουρκία και ζητούν να αναζητηθεί εναλλακτική ως προς το Ιντσιρλίκ επιλογή, με επικρατέστερη μέχρι στιγμής την Ιορδανία.

Η επίσκεψη των Γερμανών βουλευτών επρόκειτο να γίνει αύριο Τρίτη και είχε προγραμματιστεί εδώ και εβδομάδες.

Από την Αγκυρα ανακοινώθηκε ότι είναι σε αντίποινα της απόφασης των γερμανικών αρχών να παραχωρήσουν άσυλο σε Τούρκους πραξικοπηματίες αξιωματικούς

Ο επικεφαλής της αρμόδιας για την Άμυνα κοινοβουλευτικής επιτροπής της Bundestag Βόλφγκανγκ Χέλμιχ ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα η αποχώρηση των Γερμανών στρατιωτών από το Ιντσιρλίκ.

«Δεν εκβιαζόμαστε», δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων. H CDU αντίθετα, ζήτησε απλώς «να εξεταστούν πιο εμφατικά εναλλακτικές επιλογές». Η γερμανική κυβέρνηση θα περιμένει όμως καταρχήν την αντίδραση της Άγκυρας καθώς εκτιμάται ότι ενδεχομένως να υπαναχωρήσει.

Η Γερμανία συμμετέχει στη νατοϊκή αποστολή κατά του ISIS σε Ιράκ και Συρία με αναγνωριστικά αεροσκάφη Tornado αλλά και ένα αεροσκάφος ανεφοδιασμού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου