Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

DW: Εκατοντάδες ευκατάστατοι Τούρκοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα


Εκατοντάδες ευκατάστατοι Τούρκοι, αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Deutsche Welle.


Η Ελλάδα αποδεικνύεται μία διαφυγή-έκπληξη, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, για τους εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους που ανησυχούν για την απομάκρυνση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τη δημοκρατία.


Μετά την απόπειρα του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο, τα μεσιτικά γραφεία στην Αθήνα έχουν κατακλυστεί από Τούρκους πελάτες, ενώ πολλοί μεσίτες κάνουν λόγο για αύξηση της ζήτησης έως και 50% τον τελευταίο χρόνο, και ιδιαίτερα από τον Ιούλιο και μετά.

«Ποτέ δεν εμπιστεύτηκα αυτόν τον άνδρα. Ενας Θεός ξέρει τι μπορεί να κάνει. Πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος», λέει στην Deutsche Welle, για τον πρόεδρο Ερντογάν, ένας Τούρκος που βρισκόταν σε αναζήτηση ακινήτου στην Αθήνα.

«Το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπά», λέει χαρακτηριστικά στην Deutsche Welle, ο Κώστας Ασλάνογλου, ένας μεσίτης, ο οποίος τονίζει ότι έφτιαξε ιστοσελίδα και στην τουρκική γλώσσα. «Οι Τούρκοι έχουν την ικανότητα να ανακάμπτουν και να ελίσσονται κατά τη διάρκεια κρίσεων. Οπότε, αυτό το νέο ενδιαφέρον δεν οφείλεται στο γεγονός ότι αποφάσισαν ξαφνικά να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Οι πλούσιοι και μορφωμένοι Τούρκοι προετοιμάζονται για ένα plan b, αν τα πράγματα χειροτερέψουν στη χώρα τους», πρόσθεσε.


Πηγή: Deutsche Welle
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου