Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Βαυαρός ΥΠΟΙΚ: «Το Grexit δεν βρίσκεται πια στην ημερήσια διάταξη»


«Το Grexit δεν βρίσκεται πια στην ημερήσια διάταξη». Αυτό δήλωσε στο Spiegel μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Αθήνα ο εδώ και χρόνια φανατικός υπέρμαχος της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, χριστιανοκοινωνιστής (CSU), βαυαρός υπουργός Οικονομικών Μάρκους Σέντερ.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή αλλαγή στη στάση του, η οπoία οφείλεται σε τέσσερεις λόγους, όπως είπε στο γερμανικό περιοδικό και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η ελληνική κυβέρνηση ακολουθεί σήμερα διαφορετική πορεία από εκείνη που ακολουθούσε το 2015 επί Γ. Βαρουφάκη. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προέρχεται και αυτός βέβαια από έναν διαφορετικό πολιτικό χώρο, προσπαθεί ωστόσο να διεξάγει συνετές διαπραγματεύσεις.

Δεύτερον, οι μεταρρυθμίσεις αρχίζουν να αποδίδουν και επομένως "θα ήταν λάθος να ξεριζώσεις ένα φυτό που μόλις άρχισε να φυτρώνει".

Τρίτον, δεν υπάρχει σήμερα ένα σοβαρό σχέδιο για ένα Grexit και τέταρτον με τη διαδικασία του Brexit διαπιστώνουμε πόσο δύσκολη θα ήταν μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου