Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

To ISIS βάζει νάρκες στις εξόδους της Μοσούλης για να μην φύγουν οι πολίτες της


Μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ τοποθετούν νάρκες στις εξόδους της πόλης Μοσούλη, στο Ιράκ, για να αποτρέψουν την έξοδο των πολιτών, ανέφερε την Τετάρτη αξιωματικός της ομοσπονδιακής αστυνομίας καθώς και μάρτυρες, κατά τη στιγμή που  οι ιρακινές δυνάμεις προβαίνουν σε  τελικές επιθέσεις εναντίον των ισλαμιστών μαχητών, μετά από επτά μήνες μαχών.


Παγιδευμένοι σε μια συρρικνωμένη περιοχή της πόλης, οι μαχητές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες υπό τον έλεγχό τους, ως ανθρώπινες ασπίδες για να αποφύγουν τα πυρά των ιρακινών δυνάμεων καθώς οι τελευταίες ομιλούν ολοένα και περισσότερο για επικείμενη νίκη.


Υποστηριζόμενοι από τον συνασπισμό που βρίσκεται υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, οι ιρακινές δυνάμεις έχουν σημειώσει ραγδαία κέρδη από τη διάσπαση της άμυνας στη βορειοδυτική Μοσούλη και έχουν απομακρύνει τους Ισλαμιστές από όλη την πόλη, εκτός από περίπου 12 τετραγωνικά χιλιόμετρα σε αυτήν.


Η κατάσταση στην πόλη είναι τραγική. Εκατοντάδες  πολίτες της έχουν σκοτωθεί  από βομβαρδισμούς του αμερικανικού Συνασπισμού και την ιρακινή αεροπορία, ενώ η πλειονότητα για να επιβιώσει τρώει ότι βρει, από κατσαρίδες μέχρι  βρασμένο σιτάρι.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περίπου 700 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Μοσούλη από την αρχή της εκστρατείας τον περασμένο Οκτώβριο.

(ahram.org.eg)
http://www.echedoros-a.gr/2017/05/to-isis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου