Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Νεκροί 12 ισλαμιστές στο βόρειο Σινά μετά από αεροπορική επιδρομή


Ένα κέντρο ισλαμιστών μαχητών που δρουν στο Σινά βομβάρδισαν Αεροσκάφη της αιγυπτιακής Πολεμικής Αεροπορίας, σκοτώνοντας 12 μαχητές και καταστρέφοντας αρκετά οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ανακοίνωσαν σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις.

Οι αεροπορικές επιδρομές «είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ιδιαίτερα επικίνδυνων, ηγετικών στελεχών... της Ανσάρ Μπάιτ αλ Μπάγκντι», τόνισε ο στρατός στην ανακοίνωσή του, χωρίς να αναφέρει το σημείο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί.

Τρεις ακόμη μαχητές σκοτώθηκαν στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου, Αλεξάνδρεια.


Η ισλαμιστική οργάνωση Άνσαρ Μπάιτ αλ Μπάγκντι, η πλέον ενεργή μαχητική οργάνωση στην Αίγυπτο, έχει δηλώσει από τον Νοέμβριο του 2014 πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, υιοθετώντας τον τίτλο «Επαρχία του Σινά».

Η οργάνωση κατηγορείται για τον θάνατο εκατοντάδων στρατιωτών και αστυνομικών, ενώ τους πρόσφατους μήνες έχει εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον των Χριστιανών Κοπτών, σκοτώνοντας τουλάχιστον 100 ανθρώπους σε βομβιστικές επιθέσεις εναντίον κοπτικών εκκλησιών.

Οι αιγυπτιακός στρατός έχει ανακοινώσει ότι έχει σκοτώσει χιλιάδες μαχητές της οργάνωσης σε επιχειρήσεις στο Σινά. Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι ένας μεγάλος αριθμός αμάχων περιλαμβάνονται στα θύματα των επιθέσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου