Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Νέα σφαγή Τούρκων στρατιωτών από Κούρδους: 14 νεκροί σε ενέδρα του PKK


Θανατηφόρα ενέδρα έστησαν μαχητές του HPG (της ένοπλης συνιστώσας του ΡΚΚ) στις τουρκικές δυνάμεις οι οποίες τις νυκτερινές ώρες Παρασκευής προς Σάββατο διέσχισαν τα σύνορα Τουρκίας και νότιου ιρακινού Κουρδιστάν.

Με το που οι Κούρδοι αντάρτες αντιλήφθηκαν ότι οι τουρκικές δυνάμεις  οποίες κινούνταν στην επαρχία Hakkari πέρασαν τα σύνορα προς το ιρακινό Κουρδιστάν αντέδρασαν άμεσα στήνοντας ενέδρα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 Τούρκοι στρατιώτες, σύμφωνα με κουρδικές πηγές.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αντέδρασαν με αεροπορικούς  βομβαρδισμούς στις 20:00 τοπική ώρα το βράδυ της Παρασκευής κτυπώντας στόους στο συνοριακό πέρασμα Çukurca ενώ οι συγκρούσεις επεκτάθηκαν στη συνέχεια στις περιοχές Martyr Munzur, Small Cilo και Qela Bedewê.


Όπως αναφέρουν κουρδικές πηγές οι Τούρκοι στρατιώτες εισήλθαν σε περιοχή όπου οι αντάρτες είχαν τοποθετήσει παγιδες με εκρηκτικά. Από τις εκρήξεις και από την ανταλλαγή πυροβολισμών στη συνέχεια 14 Τούρκοι σκοτώθηκαν, και 7 τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Hakkari.

Οι Κούρδοι πάντως αναφέρουν πως ο υπολογισμός των νεκρών είναι μέτριος, καθώς λένε ότι οι απώλειες των Τούρκων μπορεί να είναι μεγαλύτερες.

Οι μάχες πάντως συνεχίζονται και αυτή την ώρα στις περιοχές Biznê και Qela Bedewê με συνεχείς ενισχύσεις των Κούρδων ενώ οι Τούρκοι απαντούν με αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου