Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Τουρκία: Τουλάχιστον 173 γυναίκες νεκρές από επιθέσεις αντρών


Στοιχεία που παραπέμπουν σε μία κοινωνία και σε ένα κράτος που βρίσκονται έτη φωτός απόσταση από την Ευρώπη, είδαν το φως της δημοσιότητας στην Τουρκία. Όπως αποκαλύπτουν γυναικείες οργανώσεις στη γειτονική χώρα, τουλάχιστον 173 γυναίκες έχουν χάσει τη ζωή τους από το ξεκίνημα του 2017, από ξυλοδαρμό ή επίθεση ανδρών.

Μόνο τον Μάιο, όπως αναφέρει η οργάνωση «We Will Stop Femicide», σκοτώθηκαν 39 γυναίκες, ενώ άλλα 38 παιδιά και 17 γυναίκες έπεσαν θύματα βιασμών, κατά τον πέμπτο μήνα του τρέχοντος έτους.

Οι αναφορές πάντως για βίαιη συμπεριφορά των ανδρών έναντι των γυναικών έχουν μειωθεί, καθώς υπήρξαν 2.044 αναφορές για τις πρώτες 100 ημέρες του 2017, έναντι 4.090 αναφορών για το ίδιο διάστημα το 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου