Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Τουρκία: 25 χρόνια φυλακή σε βουλευτή της αντιπολίτευσης για διαρροή μυστικών πληροφοριών;


Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης καταδίκασε τον βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Ενίς Μπερμπέρογλου σε 25 χρόνια στη φυλακή λόγω αποκάλυψης άκρων απόρρητων πληροφοριών.



Το 2015 η εφημερίδα «Cumhuriyet» επικαλούμενη  τις πληροφορίες αυτές δημοσίευσε ότι τα φορτηγά που ήταν φορτωμένα με όπλα και πυρομαχικά, τα οποία εντοπίστηκαν από την τοπική τροχαία,  και είχαν προορισμό  τους αντάρτες στη Συρία, ενώ μέχρι τότε η Τουρκία διατείνονταν ότι δεν συμμετείχε στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας.


Ο εισαγγελέας ζήτησε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τον βουλευτή Μπερμπέρογλου, λόγω της αποκάλυψης ότι τα φορτηγά με τα όπλα ήταν της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών-‘MIT’ και  θα παραδίδονταν στους αντάρτες της γειτονικής χώρας.


Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης είχε δώσει φωτογραφίες των φορτηγών που ανήκαν στην ‘MIT’,  στον αρχισυντάκτη της ‘Τζουμχουριέτ’, Τσαν Ντουντάρ, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι ήταν ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Τουρκμένους στη Συρία.


Η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτηρίστηκε ως ‘δυσάρεστη’ από τον αναπληρωτή πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP, Εγκίν Αλτάι.

(hurriyetdailynews.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου