Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη 39χρονος στη Θεσσαλονίκη που διακινούσε παράνομα μετανάστες



Με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αθήνα, διακινούσε παράνομα τους μετανάστες.

Ωστόσο, εντοπίστηκε έγκυρα από την αστυνομία και συνελήφθη.  Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν Γεωργιανό, ο οποίος φέρεται ως μέλος σπείρας διακίνησης μεταναστών, που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ακινητοποίησαν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε, όταν έφτασε στα διόδια του Αιγινίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών.


Κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε συνολικά δέκα μετανάστες, από τους οποίους τρεις ήταν στο πορτμπαγκάζ του οχήματος.

Οι διακινούμενοι αλλοδαποί -επτά Πακιστανοί, δύο Ινδοί και ένας από το Μπανγκλαντές- φαίνεται ότι είχαν καταβάλει προηγουμένως 2.000 ευρώ, ο καθένας, προκειμένου να ταξιδέψουν από τον Έβρο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι μετανάστες δεν έχουν νόμιμα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.

Ο 39χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου