Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Τουρκία: Επαρχία Σιρνάκ- τουρκικά μαχητικά σκότωσαν 4 Κούρδους αυτονομιστές


Μετά την αναγνώριση -από μη επανδρωμένα αεροσκάφη,  ομάδας Κούρδων αυτονομιστών του PKK, σε περιοχή του όρους Κάτο, στην επαρχία Σιρνάκ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, τουρκικά μαχητικά  επιτέθηκαν και σκότωσαν 4 μέλη του PKK, αναφέρει ανακοίνωση του στρατού που εκδόθηκε το Σάββατο το πρωί.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνολικά 14 τρομοκράτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκοτώθηκαν στην περιοχή από την έναρξη της επιχείρησης κατά των αυτονομιστών από τις 19 Απριλίου.


Η ανακοίνωση προσθέτει ότι από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εντόπισαν 10 κρησφύγετα των τρομοκρατών σε σπηλιές όπου κατάσχεσαν ένα όπλο M-16, δύο τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή, 26 Καλάσνικοφ, πολλές χειροβομβίδες, βόμβες , τρόφιμα καθώς και 650 λίτρα ντίζελ.


(yenisafak.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/4_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου