Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Σύλληψη 51χρονου και 32χρονου οδηγών λεώφορείου για λαθραίο καπνό από την Αλβανία


Μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού δίπλα στις αποσκευές των επιβατών, αλλά και στο εσωτερικό ενός λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλβανία προς την Ελλάδα, έκρυβαν οι δυο αλλοδαποί οδηγοί του ηλικίας 51 και 32 χρόνων τις τις οποίες σκόπευαν να διακινήσουν στη χώρα!

Τα σχέδιά τους χάλασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου και του τμήματος Δελβινακίου, που σταμάτησαν το λεωφορείο με τις αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας στη διασταύρωση του Καλπακίου Ιωαννίνων για να κάνουν έλεγχο. Στο χώρο των αποσκευών και  μέσα στο λεωφορείο, ανακάλυψαν 100 συσκευασίες τσιγάρων, 606 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 20 κιλών και 850 γραμμαρίων και μία συσκευασία με χύμα καπνό βάρους 500 γραμμαρίων!

Τίποτε από αυτά δεν έφερε την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης κι έτσι κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Ιωαννίνων για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί του ελληνικού δημοσίου. Οι δυο Αλβανοί οδηγοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ κατασχέθηκε και το λεωφορείο ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου