Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Συρία: Η αμερικανική ηγεσία του Συνασπισμού επιβεβαίωσε την κατάρριψη του συριακού αεροσκάφους


Το αρχηγείο  της  αμερικανικής ηγεσίας των συμμαχικών δυνάμεων, επιβεβαίωσε την κατάρριψη ενός συριακού αεροσκάφους νότια της πόλης Τάμπκα, όπως είχε δημοσιευθεί την 18η Ιουνίου, σημειώνει ρωσικό δημοσίευμα.



Το συριακό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Su-22 βρισκόταν σε αποστολή μάχης και έριξε βόμβες κοντά σε θέσεις του Συριακού Δημοκρατικού Στρατού, που υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.



«Σύμφωνα με τους κανόνες της χρήσης των όπλων και της συλλογικής αυτοάμυνας, το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από αμερικανικά μαχητικά ‘F/A-18E Super Hornet’», αναφέρει η δήλωση.



Αμέσως μετά την επίθεση οι εκπρόσωποι του Συνασπισμού ήρθαν σε επαφή με τις ‘ВКС Росси’ –Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, για την αποκλιμάκωση της κατάστασης.



Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Συρίας, ο Συνασπισμός υπό την αμερικανική ηγεσία προσπαθεί «να σταματήσει τον συριακό στρατό και τους συμμάχους του στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας».
(regnum.ru)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_43.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου