Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Δεν θα απελαθούν από το Κατάρ οι υπήκοοι χωρών που διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις


Οι υπήκοοι χωρών οι οποίες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Κατάρ μπορούν να παραμείνουν στο εμιράτο, σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανονισμούς.

Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών του εμιράτου, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων QNA. Η πολιτική του Κατάρ δεν θα αλλάξει για τους υπηκόους των «αδελφικών και φιλικών χωρών που διέκοψαν ή υποβάθμισαν τις διπλωματικές σχέσεις έπειτα από τις κακόβουλες και εχθρικές εκστρατείες ενάντια στο Κατάρ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος και άλλες χώρες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις τους με το Κατάρ την Δευτέρα κατηγορώντας το εμιράτο ότι στηρίζει τους εξτρεμιστές ισλαμιστές και το Ιράν.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου