Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Διευκολύνσεις στην Ελληνική οικονομία προσφέρουν οι Βρυξέλλες για να υπάρξει συμφωνία για το χρέος


Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες στην απόφαση του Eurogroup, θα περιλαμβάνονται «δωράκια», όπως η αύξηση της δόσης για να εξοφληθούν οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες και να ενισχυθεί η ρευστότητα της οικονομίας, η εμπροσθοβαρής καταβολή των κοινοτικών κονδυλίων προς την Ελλάδα από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ε.Ε., καθώς και η εξάντληση όλων των δυνατοτήτων χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), αλλά και από το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ.

Το θέμα φαίνεται πως είχε τεθεί στο τραπέζι ως εναλλακτική προσφορά στην Ελλάδα εδώ και κάμποσο καιρό και γι΄ αυτό υπάρχουν τουλάχιστον δύο αποδείξεις.

Η πρώτη είναι η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στο Concordia Summit την Τετάρτη στην ανάγκη ενίσχυσης της ανάπτυξης με βοήθεια από τους εταίρους. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είπε: «Να αναλάβει  η Ευρώπη συγκεκριμένες δεσμεύσεις και πρωτοβουλίες – πέρα από την αναγκαία επέκταση  του χρονικού διαστήματος της ωρίμανσης των αποπληρωμών – να αναλάβει και συγκεκριμένες δεσμεύσεις και πρωτοβουλίες  για επενδυτικά προγράμματα, κερδοφόρα προγράμματα, που θα τονώσουν την ανάπτυξη, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και που θα γεφυρώσουν τελικά στη πράξη, τις διαφορετικές εκτιμήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, ανάμεσα στους θεσμούς, ανάμεσα στο ΔΝΤ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς».

Η δεύτερη απόδειξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως σύμπτωση. Όμως, επειδή τέτοιες συμπτώσεις έχουν ισχυρό συμβολισμό και οι Ευρωπαίοι έχουν αδυναμία σε αυτού του είδους τους συμβολισμούς, μόνο συμπτωματική δεν είναι η άφιξη στην Ελλάδα στις 15 και 16 Ιουνίου της  αρμόδιας επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική Κορίνας Κρέτσου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου