Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Λέσβος: «Πρόσφυγας» ασέλγησε σε ανήλικη Ελληνίδα


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος «πρόσφυγας» από το Μπανγκλαντές, ο οποίος παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι από το Πάρκο Αγίας Ειρήνης όπου έπαιζε στην παιδική χαρά, σε απόμερο χώρο του πάρκινγκ Μυτιλήνης και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις επάνω της.

Η σύλληψη του 33χρονου έγινε μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, το οποίο αναγνώρισε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου τον φερόμενο ως δράστη.

Ο 33χρονος «πρόσφυγας» έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, αφού εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ομοεθνή του, καθώς μαζί με άλλους συνεργάτες, προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό, αλλά φυσικά ουδέποτε απελάθηκε πίσω στη χώρα του και ούτε φυσικά πρόκειται να απελαθεί και τώρα.


Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 περίπου προχθές το βράδυ, ενώ σήμερα ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, για να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες του αποδίδονται.

Μετά από μια σύντομη παραμονή στις φυλακές και στο πλαίσιο του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρησή τους θα αφεθεί ελεύθερος παρά το γεγονός ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν από τις αστυνομικές αρχές περισσότερο και ουσιαστικότερο έλεγχο.  

Όπως τονίζεται από τις αρμόδιες αρχές θα πρέπει να διαχωριστούν οι πραγματικοί πρόσφυγες από τα εγκληματικά στοιχεία. Μετά τον διαχωρισμό αυτό τα εγκληματικά στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί το αίτημά τους για παροχή άδειας μόνιμης παραμονής στη χώρα. Σε περίπτωση που δεν την λάβουν θα αφεθούν ελεύθεροι με ένα τυπικό χαρτί που θα τους λέει απλά να την εγκαταλείψουν εντός 30 ημερών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου