Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Τουρκικά άρματα μάχης μεταφέρονται στα σύνορα με τη Συρία


Άρματα μάχης από τη Διοίκηση της 5ης Ταξιαρχίας Τεθωρακισμένων μεταφέρονται και αναπτύσσονται στα τουρκο-συριακά σύνορα κοντά στην πόλη Κιλίς της Γκαζίαντεπ, ένα σημείο το οποίο γειτνιάζει με την πόλη Αφρίν της Συρίας και η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Κούρδων ανταρτών του ‘PYD’.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από τα άρματα μάχης έχουν αποσταλεί από το πρωί, σήμερα, τεθωρακισμένα  στρατιωτικά οχήματα τα οποία βρίσκονται έτοιμα στη γραμμή των συνόρων.

(dha.com.tr)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_62.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου