Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Δώδεκα σωματοφύλακες του Ερντογάν καταζητούνται στις ΗΠΑ! - Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης


Την σύλληψη 12 σωματοφυλάκων του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν προανήγγειλε ο επικεφαλής της Αστυνομίας στην Ουάσιγκτον λέγοντας πως εάν οι συγκεκριμένοι σωματοφύλακες επιστρέψουν στις ΗΠΑ θα συλληφθούν.

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν τόσο ο δήμαρχος της Ουάσιγκτον Muriel E. Bowser όσο και ο επικεφαλής της Αστυνομίας Peter Newsham υπογράμμισαν ότι έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συγκεκριμένα άτρομα τα οποία βρίσκονται όμως τώρα όλα στην Τουρκία, αλλά καταζητούνται από τις ΗΠΑ.

Οι υπεύθυνοι ασφάλειας του Τούρκου προέδρου είχαν προκαλέσει επεισόδια στις ΗΠΑ και ιοσυγκεκριμένα έξω από την τουρκική πρεσβευτική κατοικία όταν είχαν επιτεθεί κατά Κούρδων διαδηλωτών, κατ΄ εντολήν του ίδιου του Ερντογάν.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου