Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Λέσβος: Αλυσίδα σούπερ μάρκετ έστειλε προμήθειες στους σεισμοπαθείς


Μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της νότιας Λέσβου, μετέφερε σήμερα στη Μυτιλήνη μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αποδεχόμενη σχετική πρόταση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων δια των προσκόπων της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, σήμερα έφθασαν και ήδη παραδόθηκαν στο δήμο Λέσβου, τα παρακάτω προϊόντα: 9.500 μπουκάλια νερό 1,5 λίτρου, 14.000 κρουασάν, 2.100 κουτιά γάλα εβαπορέ και 1450 πακέτα φρυγανιές. 

Με την κίνησή της αυτή, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ καλύπτει μεγάλος μέρος των αναγκών σίτισης των σεισμοπαθών της Βρίσας, αλλά και των άλλων χωριών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Με ανακοίνωσή τους σήμερα το απόγευμα, οι πρόσκοποι της Λέσβου ευχαριστούν τις εταιρείες που φρόντισαν για την αποστολή και την μεταφορά των προϊόντων και επαναλαμβάνουν «πως είναι έτοιμοι να παρέμβουν, εφόσον και οπότε τους ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε όφελος της κοινωνίας, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος του νησιού».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου