Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ζήτησε σε ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων


Την σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητά με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, το κρίνει απαραίτητο αναφέρει η ανακοίνωση, γιατί θεωρεί ότι η κυβέρνηση, έτσι όπως λειτουργεί, κάνει αφιλόξενη τη χώρα σε επενδύσεις και μεγιστοποιεί τους κινδύνους του Grexıt.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων «η Ελλάδα θα δεχτεί στις 15 Ιουνίου αυτό που απορρίψαμε στις 22 Μαίου».

Παράλληλα, ζητά από τη ΝΔ «να αλλάξει τη στάση της και από στάση κάθετης άρνησης σε όλα και μονολεκτικού αιτήματος για εκλογές, να γίνει στάση συναίνεσης και ουσιαστικής συμμετοχής στη δημιουργία ενιαίου εθνικού μετώπου για τη χώρα».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ισλαμική αστυνομία επιβάλλει την Σαρία στο κέντρο των Αθηνών

    Στους δρόμους της Αθήνας περπατούν ομάδες «ισλαμικής αστυνομίας» οι οποίες επιβάλλουν τον νόμο της «Σαρίας» σε όσους μουσουλμάνους παρεκτρέπονται!

    Πέραν του ότι κανείς αλλοδαπός δεν μπορεί να αντικαθιστά τις νόμιμες Αρχές της χώρας που διαβιεί, τίθεται και θρησκευτικό ζήτημα καθώς μια θρησκεία η οποία δεν είναι επικρατούσα κατά το Σύνταγμα στην Ελλάδα επιχειρείται από κάποιους να επιβληθεί πολιτισμικά και με το «δίκαιο του ισχυρού» στα θρησκευτικά ήθη και έθιμα του τόπου φιλοξενίας.

    Το πρόβλημα πλέον στις ελληνικές μεγαλουπόλεις αποκτά μείζονες διαστάσεις. Ως γνωστόν κανείς

    δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει σε κάποιον άλλον πως θα συμπεριφέρεται εκτός βεβαίως αν παραβιάζει τον Ποινικό Κώδικα.

    Όμως το ελληνικό κράτος δεν έχει διορίσει άλλη «αστυνομία» για τους μουσουλμάνους με βάση το θρήσκευμά τους. Η Αστυνομία είναι ουδέτερη και επιτελεί το έργο της ανεξαρτήτως θρησκεύματος, φυλής, εθνικότητας κ.λ.π

    Στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές των Αθηνών όμως ο έλεγχος από τις ελληνικές Αρχές έχει χαθεί εντελώς και έχει υποκατασταθεί από τους… ιμάμηδες. Τι θα συμβεί όμως και στους χριστιανικούς πληθυσμούς που σύντομα θα αποτελούν, αν όχι και τώρα, μειοψηφία στις συνοικίες αυτές.

    Οι κόρες των Χριστιανών που θα επιστρέφουν από βραδινή έξοδο με μη αρεστή ενδυμασία προς την «ισλαμική αστυνομία» τι μεταχείρισης θα τύχουν;
    Αναφορές περί «ισλαμικής αστυνομίας» πάντως είχαν εμφανιστεί ήδη από το 2012 αλλά η Πολιτεία δεν φαίνεται να προχώρησε σε καμία ενέργεια έκτοτε.



    Όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός:

    TO IPOLIPO KEIMENO STO LINKS KATO
    pentapostagma.gr, afypnisiellinwn.blogspot.gr
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 3:52 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή