Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Αμερικανικά πολεμικά πλοία στο Κατάρ για κοινές ασκήσεις με το Ναυτικό της χώρας


Δύο αμερικανικά σκάφη κατέπλευσαν στην Ντόχα του Κατάρ προκειμένου να πάρουν μέρος σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ναυτικό του Κατάρ, μ΄ερες μόλις μετά αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε κατηγορήσει το Κατάρ «ως χρηματοδότη της τρομοκρατίας σε υψηλό επίπεδο».

Το Κατάρ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αμερικανική ναυτική και αεροπορική βάση στην Μέση Ανατολή με περισσότερους από 11.000 στρατιωτικούς και 100 αεροσκάφη να επιχειρούν από εκεί.

Τα δύο αμερικανικά πλοία κατέπλευσαν την Τετάρτη στο κρατίδιο του Κόλπου την ίδια ημέρα που έπεσαν οι υπογραφές για την παραγγελία αεροσκαφών F-15 έναντι 12 δισ.$.

Την συμφωνία για την αγορά των αεροσκαφών υπέγραψαν στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Jim Mattis και ο ομόλογός του από το Κατάρ Khalid bin Mohammad Al Attiyah.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου