Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Χέλμουτ Κολ: Τι έλεγε για την ελληνική κρίση;


''Έφυγε'' από τη ζωή και όλοι έχουν αποχαιρετίσει τον πρώην καγκελάριο με ζεστά αλλά και θλιβερά λόγια.

Τι έλεγε ο Χέλμουτ Κολ για την ελληνική κρίση;

Το 2014 επέρριπτε βαριές ευθύνες για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους εν γένει στο διάδοχό του Γκέρχαρντ Σρέντερ, κατηγορώντας τον για δυο μεγάλα λάθη, όπως έγραψε: Την πρόωρη ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη και τη χαλάρωση του Συμφώνου Σταθερότητας.

Όσο ήταν ο ίδιος καγκελάριος δεν υπήρξε κάποια συμφωνία για να ενταχθεί εξαρχής η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. «Γνωρίζαμε την κατάσταση», έγραψε στο βιβλίο του, προσθέτοντας όμως ότι «παρά ταύτα η ΕΕ θα πρέπει να δείξει τώρα την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου