Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Τουρκία: Συνελήφθη τοπικός πρόεδρος της «Διεθνούς Αμνηστίας»


«Ο πρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία συνελήφθη για ‘FETÖ’»

Τουρκικό δικαστήριο εξέδωσε απόφαση για τη σύλληψη του τοπικού προέδρου της οργάνωσης «Διεθνής Αμνηστία», Τανέρ Κιλίτς [Taner Kiliç] σύμφωνα με το πρακτορείο Doğan. 


Συνελήφθη σε εξόρμηση της τουρκικής αστυνομίας, η οποία συνέλαβε άλλους 21 δικηγόρους με την κατηγορία της ένταξης στην «τρομοκρατική οργάνωση Γκιουλέν/ παράλληλο κράτος [FETÖ/PDY]».


Ο Τανέρ Κιλίτς από το 2002 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τουρκικού τμήματος της «Διεθνούς Αμνηστία» και από το 2014 ως πρόεδρος του.

(dha.com.tr)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου