Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Α.Γκουριώτης: «Πιστή εφαρμογή της Λωζάνης σημαίνει αυτονομία σε Ιμβρο, Τένεδο & επιστροφή Ελλήνων στην Πόλη»


Στην θρασύτατη απαίτηση του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογαν προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα για ανάγκη δήθεν "πιστής εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης από την Ελλάδα με απομάκρυνση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τα νησιά του Αιγαίου", η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να απαιτήσει προηγουμένως την εφαρμογή της Συνθήκης σε ότι αφορά την αυτονομία σε Ιμβρο, και Τένεδο και την επιστροφή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης στην κοιτίδα τους, αναφέρει ο διευθυντής του pronews.gr, Α.Β.Γκουριώτης σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Eν Αθήναις" στoν ραδιοφωνικό σταθμό  Parapolitika 90,1:

«Αν έπρεπε να υπάρξει μια απάντηση, από τον Α. Τσίπρα, στο ζήτημα της εφαρμογής της Συνθήκης της Λωζάννης που έθεσε ο Τ. Ερντογάν, αυτή είναι μία: Αυτονομία στην Ίμβρο και την Τένεδο όπως προβλέπεται από την συνθήκη και επίσης προστασία των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, δηλαδή να επιστρέψουν οι 200.000 Έλληνες οι οποίοι βρίσκονταν στην Κωνσταντινούπολη και κατακρεουργήθηκαν από το τουρκικό κράτος το 1955, όπως επίσης ρητά αναφέρεται Και μετά μπορούμε να συζητήσουμε όλα τα άλλα!» δήλωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου