Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Αφγανιστάν: Αγνοούμενοι δυο Πακιστανοί διπλωμάτες - Ισλαμιστικές οργανώσεις στο επίκεντρο


Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν δυο διπλωμάτες του η έδρα των οποίων ήταν στο προξενείο της πόλης Τζαλαλαμπάντ στο ανατολικό Αφγανιστάν αγνοούνται από την Παρασκευή, όταν ξεκίνησαν οδικώς το ταξίδι της επιστροφής στην χώρα τους.

"Το Πακιστάν ζήτησε από την αφγανική κυβέρνηση να καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη διάσωση των αξιωματούχων μας και η προσαγωγή στη δικαιοσύνη των δραστών αυτής της ειδεχθούς εγκληματικής ενέργειας", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Το Ισλαμαμπάντ ανακοίνωσε ότι το Αφγανιστάν έχει συγκροτήσει τρεις διαφορετικές ομάδες για τη διερεύνηση του περιστατικού. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν εικάζει ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση των διπλωματών, ωστόσο διάφορες αφγανικές ισλαμιστικές οργανώσεις έχουν θέσει στο στόχαστρό τους διπλωμάτες κατά το παρελθόν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου