Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ταγιάνι: «Τα κράτη-μέλη της ΕΕ πρέπει να πληρώσουν αν δεν συμμορφώνονται στο μεταναστευτικό»


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι σε δηλώσεις του τόνισε: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα επαγρυπνεί, ώστε οι δεσμεύσεις των θεσμικών οργάνων και των κρατών-μελών να εφαρμοστούν», μιλώντας σε σεμινάριο εκπροσώπων ευρωπαϊκών ΜΜΕ για το προσφυγικό, στις Βρυξέλλες.

Όπως σημείωσε ο κ. Ταγιάνι, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «να ξεκινήσει διαδικασίες επί παραβάσει που θα οδηγήσουν σε οικονομικές κυρώσεις», αναφερόμενος στις χώρες του Βίζεγκραντ που δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών οργάνων για το προσφυγικό.

«Ο επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος είπε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις και ελπίζω η Επιτροπή να επιβάλει τον σεβασμό των συμφωνιών», υπογράμμισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Για εμάς είναι αδιάφορο ποιες θα είναι αυτές οι κυρώσεις, αλλά τα κράτη-μέλη πρέπει να πληρώσουν με αντιστοιχία της ζημιάς που προκαλούν στους άλλους».

Σύμφωνα με τον κ. Ταγιάνι, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι «στην πρώτη γραμμή για να δώσει την αποφασιστική επίλυση του προβλήματος και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να χάσουμε και άλλο χρόνο αν δεν θέλουμε να χάσουμε την αξιοπιστία μας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου