Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Επεκτείνεται ο θεσμός του «Αστυνομικού της γειτονιάς»


Σε 13 ακόμη γειτονιές της Αττικής, του Κιλκίς και της Αχαΐας, επεκτείνεται ο θεσμός του «Αστυνομικού της Γειτονιάς», από το Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017.

Πρόκειται για τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α' Περιστερίου και Μοσχάτου), δύο αστυνομικά τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και δύο αστυνομικά τμήματα στην Αχαΐα (Γ' Πατρών και Αιγιαλείας).

Για την κάλυψη των παραπάνω περιοχών διατέθηκαν από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις, 26 αστυνομικοί συνολικά.


Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 αστυνομικούς.

Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου