Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Η Τσεχία σε αρραγές «μέτωπο» με Πολωνία, Ουγγαρία και Σλοβακία: Ούτε ένας μετανάστης στο έδαφός μας!


Είναι πλέον γεγονός! Η Τσεχία εντάχθηκε στις χώρες που αποσύρονται κι επίσημα από το πρόγραμμα επανεγκατάστασης των μεταναστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκαλώντας πονοκέφαλο στις Βρυξέλλες.

Μετά από πολλή κριτική στο σχέδιο, το οποίο επιδιώκει την επανεγκατάσταση 160.000 μεταναστών  από την Ιταλία και την Ελλάδα στα κράτη μέλη της ΕΕ, οι Τσέχοι αποσύρθηκαν τελικά επικαλούμενοι ανησυχίες για την ασφάλεια και την «δυσλειτουργικότητα» του προγράμματος.

Η Πράγα δέχτηκε μόλις 12 από τους 1.600 μετανάστες που απαιτούνται από τις Βρυξέλλες πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, το οποίο επιβάλλει ποσοστώσεις και στα 28 κράτη μέλη που σε αντίθετη περίπτωση απειλούνται με κυρώσεις.


Τον Απρίλιο, ο Τσέχος Υπουργός Εσωτερικών, Μιλάνο Χοβάνετ, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα πρέπει να αποφασίσει αν η αντίσταση στις ποσοστώσεις που επέβαλλε η Ε.Ε. αξίζει τα τεράστια πρόστιμα που θα είχε μια τέτοια άρνηση.

Τη Δευτέρα, ο Chovanec ανακοίνωσε την τελική του απόφασή. Δηλαδή την οριστική απόσυρση λόγω ανησυχιών για την τρομοκρατία και την εξέταση των μεταναστών, κυρίως Μουσουλμάνων από τη Μέση Ανατολή.

Η απόφαση υποστηρίχθηκε από την πλειοψηφία των κομμάτων σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου