Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Τέλος και από Ολλανδία για υποδοχή προσφύγων


Εφετείο στην Ολλανδία μετά από προσφυγή που έγινε, έκρινε πως η Ολλανδία δεν είναι υποχρεωμένη να δεχτεί άλλους πρόσφυγες από αυτούς που είναι στα στρατόπεδα προσφύγων σε Ιταλία και Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το εφετείο αναφέρεται, πως η συμφωνία για την κατανομή των προσφύγων που έγινε πριν από δύο χρόνια ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε. , ήταν σύμφωνη με την προσδοκώμενη τότε ροή των προσφύγων.

Για αυτό όπως αναφέρει το δικαστήριο η Ολλανδία που δέχθηκε λίγους πρόσφυγες, στην χώρα, δεν μπορεί να υποχρεωθεί να φτάσει στα συμφωνηθέντα νούμερα.


Το δικαστήριο ανακοίνωσε πως αποφασιστικό στην απόφαση αυτή ήταν τον ότι στις αναφορές που γίνονται από την Ε.Ε. δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση που να λέει πως η Ολλανδία δεν εφαρμόζει την συμφωνία.

Το ίδρυμα ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  «Εμείς θα τους φέρουμε» είχε προσφύγει στο δικαστήριο υποστηρίζοντας πως παρά το ότι η Ολλανδία θα έπρεπε να πάρει 8.712 πρόσφυγες, το χρονικό διάστημα πέρασε και πήρε μόνο 1.433 και ότι η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει επαρκώς την συμφωνία.

Το συμβούλιο της Ε.Ε. το 2015 είχε αποδεχτεί ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι 160.000 στριμωγμένοι σε Ελλάδα και Ιταλία μετανάστες έπρεπε να μοιραστούν και στις άλλες χώρες της ΕΕ. Αλλά παρά το ότι το χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε, μόνο 21.000 μπόρεσαν και εγκαταστάθηκαν.

http://tourkikanea.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου