Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Boeing και Ingalls εργάζονται για κατασκευή «γιγαντιαίων» υποβρύχιων drones


Η Boeing μαζί με τα ναυπηγεία Ingalls συμφώνησαν να προχωρήσουν από κοινού σε κοινοπραξία η οποία θα κατασκευάσει γιγαντιαία υποβρύχια drones τα οποία ενδέχεται να αλλάξουν μια και καλή τον τρόπο του πολέμου στη θάλασσα.

Η Boeing το τελευταίο διάστημα δουλεύει επάνω στ σχέδιο Echo Voyager, ένα drone βάρους  50 τόνων το οποίο δοκιμάζει ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια.

Το υποβρύχιο έχει μήκος 15 μέτρων και μπορεί να δεχθεί μια παλέτα φορτίου μήκους 10 μέτρων περίπου. Το drone θα μπορεί να καταδύεται σε βάθη που τα συμβατικά υποβρύχια δεν έχουν τη δυνατότητα, θα έχει πολύ μεγάλη αυτονομία.


Ήδη η κοινοπραξία εργάζεται σε ένα νέο σχέδιο το Echo Voyager ΙΙ με διπλάσιο μήκος γύρω στα 30 μέτρα το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει βλήματα cruise Tomahawk τα οποία θα μπορεί να εκτοξεύει σε κατάδυση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου