Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Μέρκελ για Brexit: «Είμαστε έτοιμοι για τις διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να γίνουν γρήγορα, με σεβασμό στο χρονοδιάγραμμα»


«Είμαστε έτοιμοι για τις διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να γίνουν γρήγορα, με σεβασμό στο χρονοδιάγραμμα», τόνισε η Καγκελάριος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Μεξικό.

Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες. «Περιμέναμε τις βρετανικές εκλογές, αλλά τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν αυτές οι συζητήσεις. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των 27 χωρών- μελών και η Βρετανία θα υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα», πρόσθεσε.

«Την ίδια ώρα, λέμε ότι θέλουμε να παραμείνουμε ένας καλός εταίρος της Βρετανίας. Είναι μέρος της Ευρώπης, ακόμη κι αν δεν θα είναι πλέον μέλος της ΕΕ», συμπλήρωσε η Καγκελάριος.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

    Υποτίθεται το Κατάρ χρηματοδοτεί την Παλαιστινιακή Χαμάς που έχει μοναδικό εχθρό το Ισραήλ... Όμως το άμεσα εμπλεκόμενο Ισραήλ δεν ενοχλείται καθόλου απο αυτή τη χρηματοδότηση και δεν κατηγόρησε το Κατάρ επίσημα.

    Ενοχλήθηκαν ξαφνικά οι Σαουδάραβες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα !
    Και το ίδιο έγινε με τις επιθέσεις στη Λιβύη και τη Συρία.
    Ενώ ο μοναδικός εχθρός του Καντάφι και του Άσαντ ήταν το Ισραήλ δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από άλλους Μουσουλμάνους.

    Κι όταν τα ΜΜΕ μιλούν συνεχώς για "Ισλαμιστές" κι όταν σε όλα τα video φωνάζουν "Αλλαχού Ακμπάρ" κάτι που δεν κάνουν ποτέ οι πραγματικοί Μουσουλμάνοι (;)... πως να φανταστεί ο κοσμάκης... ποιος είναι αυτός που ελέγχει πραγματικά αυτές τις ορδές μισθοφόρων και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;

    Όταν τον μεσαίωνα οι Οθωμανοί επιτέθηκαν στους Ενετούς για να καταλάβουν την Κύπρο... ποιος θα φανταζόταν ότι εκτελούσαν εντολές του παντοδύναμου τοκογλύφου Joseph Nasi από τον οποίο είχαν πάρει δάνεια οι Οθωμανοί ;

    Διαβάστε εδώ πως ο Joseph Nasi ξεκινούσε πολέμους μεταξύ Αυτοκρατοριών όποτε κάποιος αυτοκράτορας αρνούνταν να εκτελέσει εντολές των τοκογλύφων.
    http://www.jewishencyclopedia.com/articles/11333-nasi-joseph-duke-of-naxos




    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή