Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Γκ. Έτινγκερ: Αβέβαιο το αν θα ξεκινήσουν στην ώρα τους οι διαπραγματεύσεις για το Brexit


Σε δηλώσεις του ο Γερμανός Επίτροπος θεώρησε ως αβέβαιο το ενδεχόμενο της έγκαιρης έναρξης των διαπραγματεύσεων για το Brexit.

Μιλώντας στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk, ο Έτινγκερ επεσήμανε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit μπορούν να ξεκινήσουν στην ώρα τους, δηλαδή στις 19 Ιουνίου. Σύμφωνα μάλιστα με τον Γερμανό επίτροπο, ένας αδύναμος διαπραγματευτικά εταίρος από την πλευρά της Βρετανίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακό αποτέλεσμα.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

    Αντιοικουμενιστική αντεπίθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο! Πως απαντάει η “αγία ανυπακοή” στις “διαταγές” Βαρθολομαίου περί διάδοσης των αποφάσεων της Συνόδου της Κρήτης ώστε να γίνουν κτήμα των Ορθοδόξων πιστών

    Στο τέλος αυτής της εβδομάδας όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης πήγε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να προπαγανδίσει την Σύνοδο του Κολυμπαρίου και που ο Πάπας Φραγκίσκος απροκάλυπτα διεμήνυσε πως “Πάμε για την παγκόσμια Εκκλησία με ποικιλομορφία” οι αντιδρώντες διοργανώνουν την δική τους αντίδραση!

    Καταρχάς, το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας συνδιοργανώνει με φορείς και συλλόγους, ημερίδα, κατά της Κάρτας Πολίτη, στο Αίγιο την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» Συνεδριακό κέντρο – Λιμάνι Αιγίου (κάτωθεν του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής).

    Επίσης αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί δίωρη ομιλία του π. Νικόλαου Μανώλη (10-6-2017) όπου θα αναφερθεί στα εξής:

    Πρώτη ώρα:
    -Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της διώξεώς μου από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο
    -Η υπόθεση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης
    -Τα σχέδια και οι σκέψεις του μητροπολίτου που είναι ταυτόχρονα κατήγορος και δικαστής μου
    -Οι δικαστικές εξελίξεις στο ακυρωτικό διοικητικό δικαστήριο
    -Αποτίμηση της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αθήνα
    -Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος: Οικουμενιστική Συμφωνία κοινής δράσης για την επιβολή των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου της Κρήτης




    Δεύτερη ώρα:
    -Λόγος αγίου Συμεών του νέου θεολόγου περί Πίστεως και για την τελειότητα των αρετών όσων ζουν μέσα στα βιοτικά
    -Ωφέλιμη διήγηση για εμάς τους κοσμικούς
    -Όποτε θελήσει η καρδιά μας, η Πίστη ενεργεί αμέσως

    Την ίδια μέρα επίσης θα πραγματοποιηθεί και Θεία Λειτουργία (χωρίς την μνημόνευση Οικουμενιστών) στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης από τον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά, ο οποίος λειτουργεί σε μοναστήρι στον Βόλο (στους Σταγιάτες, κοντά στην Πορταριά) και 1 Σάββατο κάθε μήνα στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

    To ερχόμενο Σάββατο 10/6/2017, θα τελέσει την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στο (ιδιωτικό) παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, στην ΣΟΥΡΩΤΗ Θεσσαλονίκης.


    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/06/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή