Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

«Απόβαση» της Exxon Mobil στην κυπριακή ΑΟΖ - «Οι ΗΠΑ εγγυώνται την ασφάλειά μας»! - Και επίσημη στήριξη από Ουάσιγκτον


Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον Εκτελεστικό της Διευθυντή της Exxon Mobil, Ντάρεν Γουντς στην οποία συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης της συμφωνίας για το ερευνητικό πρόγραμμα της αμερικάνικης εταιρείας στη Κυπριακή ΑΟΖ. 

Ο Ντάρεν Γουντς διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα γεωτρήσεων θα συνεχιστεί κανονικά και την ασφάλειά του προγράμματος σε ότι αφορά την Exxon Mobil, την εεγυάται το κράτος των ΗΠΑ!

Υπονοώντας ότι κανένα "τρίτο μέρος" δεν θα τολμήσει να κινηθεί κατά των εξεδρών της Exxon Mobil. 

Σε μια παράλληλη εξέλιξη ο αμερικανός βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών, Τζόναθαν Κόεν, δήλωσε πως "Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα της Κύπρου να εκμεταλλευτεί τους φυσικούς πόρους στην ΑΟΖ της"! 

Ο κ. Κοέν όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ από την Ουάσιγκτον απαντούσε σε ερωτήσεις αντιπροσώπων του 33ου συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ (Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα) που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Στη συνάντηση μετείχαν οι υπουργοί Eξωτερικών και ενέργειας Ι. Κασουλίδης και Γ. Λακκοτρύπης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Εκ μέρους της ExxonMobil στη συνάντηση παρέστησαν υψηλόβαθμα στελέχη. 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα που άπτονται των περιφερειακών ενεργειακών εξελίξεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου