Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ένωση Κεντρώων: «H χώρα χρειάζεται ενότητα και όχι διχόνοια»


«Η εμμονή της κυβέρνησης στην τακτική ότι μόνη της θα τα καταφέρει, πολώνει το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα και μαζί με το μόνιμο αίτημα της ΝΔ για εκλογές, καθιστούν τη χώρα εντελώς αφιλόξενη για επενδύσεις», δηλώνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων επαναλαμβάνοντας το αίτημα για εθνική συνεννόηση και σχηματισμό μεγάλης κυβέρνησης.

«Είναι το μόνο που μένει στη χώρα και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ναρκοθετούν την ομαλότητα. Από το 2009 η χώρα σύρεται στην καταστροφή γιατί οι μισοί στη Βουλή λένε προδότες τους άλλους μισούς» σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων, λέγοντας:

«Ο λαός αξιώνει ενότητα για να λυθούν τα προβλήματά του. Όποιες δυνάμεις χειροκροτούν τους δήθεν μονομάχους, είναι οι ίδιες που επί 50 χρόνια σιγοντάρουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην πτώχευση. Οι πολίτες θα κρίνουν πιο κόμμα λειτουργεί υπεύθυνα και ποιοι κοιτάζουν την καρέκλα τους και μόνο».

Πηγή

1 σχόλιο:

 1. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΕΨΗΣ

  Πριν από λίγες μέρες είδα μια ανάρτηση στο Φ/Β ότι τα FinTech (εταιρίες ηλεκτρονικής χρηματοοικονομικής) θα έχουν σε λίγα χρόνια μεγαλύτερη χρηματιστηριακή "αξία" από το PayPal, Tweeter, F/b κλπ. μαζί ! Δεν με εκπλήσσει. Ο έλεγχος χωρίς μετρητά και η γνώση της αγοραστική συμπεριφοράς (consumer behavior) θα αγγίξουν την απόλυτη φυλακή.

  Τι γαρ χρείαν έχομεν καμερών; Τα στοιχεία θα είναι ακαριαία. Η τεχνητή νοημοσύνη (content management) θα περιπολεί και θα προσαρμόζει ακαριαία τη σχέδιο προσέγγισης της αγοράς (marketing). Πρόκειται, ίσως, για την δεύτερη παράγωγο ροής των χρημάτων. Το ίδιο ακαριαίοι θα είναι και οι μηχανισμοί πρώτης άμυνας (διαχείρισης ρίσκου) έναντι black swans και red dragons (αστάθμιστα γεγονότα αλλά με πολλαπλά αποτελέσματα). Ζούμε τον εξανδραποδισμό. Σε απόλυτο βαθμό. Αναπόφευκτα. Οι νόμοι "νομιμοποιούν" ανελευθερίες με το πρόσχημα της "κρίσης" και "προστασίας". Αρκεί ακόμα και μια σκηνοθετημένη κρίση για να ενεργοποιηθεί η μακροχρόνια στέρηση κάθε δικαιώματος και κάθε ιδιοκτησίας! Φοβάμαι ότι ήδη με καταγράφουν να διαπράττω "έγκλημα σκέψης" !

  Πάτα το κουμπί ρε Κίμ !

  Υπάρχει, βέβαια και ο αντίλογος. Η "αποϋλοποίηση" των μετρητών, επιτρέπει καλύτερα την φορολογική επιτήρηση, μειώνει - μέχρι εξαλείψεως - το "μαύρο" χρήμα, το "ντάνιασμα" (κιβώτια ολόκληρα με χαρτονομίσματα, κυρίως ναρκοδολάρια κλπ.), τα έξοδα και αντασφάληση της μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο ή από τράπεζα σε τράπεζα (handling).

  Ωστόσο, μια προσεκτικότερη μελέτη καταδεικνύει ότι αν και οι νομοθεσίες αυτές στοχεύουν στον έλεγχο της νομισματικής συμπεριφοράς των μαζών, ελάχιστα κάνουν για την διαύγεια των "συμβεβλημένων" εταιρείων που προστατεύουν (κουκλοθεάτρο). Οι πραγματικοί "παίκτες" βρίσκονται σε κάτι νησάκια που χρείαζεσαι χάρτη για να φτάσεις. Πίσω από trust accounts και ιδιάιτερα πίσω από "χρυσόβουλα"-collateral accounts που μόνο απειροελάχιστοι γνωρίζουν και σχεδόν κανείς δεν χειρίζεται.

  Το πρόβλημα δεν είναι οι περιορισμοί και η φύση του χρήματος, αλλά η ίδια η ύπαρξή του !

  Πάτα το ρε Κίμ ! Το κόκκινο.


  Διάπλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή