Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Τουρκία- επαρχία Βαν: Νυχτερινή επιχείρηση του τουρκικού στρατού κατά του PKK


Τρεις Κούρδοι αυτονομιστές του PKK εξουδετερώθηκαν στην επιχείρηση, η οποία άρχισε τα μεσάνυχτα στην περιοχή Τσατάκ (Çatak) της επαρχίας Βαν, ενώ οι επιχειρήσεις συνεχίζονται στην περιοχή.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της επαρχιακής χωροφυλακής, «εντοπίστηκαν και αναγνωρίστηκαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/KCK»  και αμέσως άρχισε  αεροπορική επιχείρηση στις 02:30, από την οποία εξουδετερώθηκαν 4 τρομοκράτες στην περιοχή Γκορέντας (Görentaş) του Τσατάκ.


(dirilispostasi.com)
http://www.echedoros-a.gr/2017/06/pkk_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου