Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Τ.Μέι προς Α.Μέρκελ: «Να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το Βrexit εντός ολίγων ημερών»


"Η Βρετανία σκοπεύει να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση εντός δύο εβδομάδων", δήλωσε χθες η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Η καγκελάριος Μέρκελ επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με την πρωθυπουργό Μέι για να της μεταφέρει τα συγχαρητήριά της. Η πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την πρόθεσή της για έναρξη των συνομιλιών για το Brexit, όπως ήταν προγραμματισμένο, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων», τόνισε η ανακοίνωση.

Οι συνομιλίες είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 19 Ιουνίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου