Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Συρία: Οι Κούρδοι του SDF προελαύνουν στη Ράκα - Κι άλλη συνοικία υπό τον έλεγχό τους


Οι Κούρδοι μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) έχουν επιτύχει μέχρι στιγμής να απελευθερώσουν τρεις συνοικίες της πόλης Ράκα στη Συρία από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Η Ράκα θεωρούνταν μέχρι πρόσφατα η ντε φάκτο πρωτεύουσα της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης στη Συρία.

Μετά την απελευθέρωση της συνοικίας Σαμπαχίγια δυτικά της Ράκα και της Αλ Μασλάμπ ανατολικά, το Σάββατο το πρωί οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) εισήλθαν στη συνοικία Ρομάνι.


Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να αναχαιτίσει την κουρδική προέλαση με επιθέσεις αυτοκτονίας VBIED, δηλαδή οχημάτων φορτωμένων με εκρηκτικά.

Οι μαχητές των SDF ανακάλυψαν μεγάλες ποσότητες όπλων των τρομοκρατών στη συνοικία Σαμπαχίγια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου