Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Tουρκικά MME: Ανάπτυξη τουρκικών και ρωσικών δυνάμεων στο Ιντλίμπ στην βόρεια Συρία


Τούρκοι και Ρώσοι στρατιώτες θα αναπτυχθούν στην περιοχή του Ιντλίμπ, στη βόρεια Συρία, στο πλαίσιο της συμφωνίας αποκλιμάκωσης που επιτεύχθηκε τον περασμένο μήνα, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα δηλώσεις του εκπροσώπου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ιμπραήμ Καλίν είπε ότι οι ζώνες αποκλιμάκωσης, που συμφωνήθηκαν μεταξύ της Τουρκίας, της Ρωσίας και του Ιράν, θα συζητηθούν περαιτέρω στις συνομιλίες που θα διεξαχθούν στις αρχές Ιουλίου στην Αστάνα του Καζακστάν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Haberturk.

"Θα έχουμε πιθανότατα πιο εμφανή παρουσία στην περιοχή του Ιντλίμπ με τους Ρώσους. Κυρίως Ρώσοι και Ιρανοί (σ.σ. θα αναπτυχθούν) γύρω από τη Δαμασκό και επεξεργαζόμαστε έναν μηχανισμό στον οποίο θα μετέχουν Αμερικανοί και η Ιορδανία στα νότια, στην περιοχή Ντεράα" φέρεται επίσης να είπε ο εκπρόσωπος.


Ο Βλαντιμίρ Σαμάνοφ, ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας, δήλωσε στο πρακτορείο RIA ότι η Μόσχα συζητά προτάσεις για την αποστολή στρατευμάτων από το Καζακστάν και το Κιργιστάν στη Συρία. "Η διαπραγματευτική διαδικασία ξεκίνησε, δεν υπάρχει απόφαση ακόμη" είπε.

Με βάση τη συμφωνία της 4ης Μαΐου, η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν συμφώνησαν να δημιουργήσουν τέσσερις ζώνες αποκλιμάκωσης στη Συρία για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών. Η μεγαλύτερη από αυτές περιλαμβάνει την επαρχία του Ιντλίμπ που συνορεύει με την Τουρκία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου