Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Συνελήφθησαν 22 αλλοδαποί με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου


Στη σύλληψη 22 αλλοδαπών που προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου προς την Ευρώπη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του αερολιμένα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας, από 17 έως 45 ετών, εκ των οποίων 5 είναι από την Παλαιστίνη, 4 από το Αφγανιστάν, 5 από την Συρία, 4 από το Ιράκ, ένας από το Καμερούν, ένας από τη Ερυθραία, ένας από το Κονγκό και ένας υπήκοος την Γκαμπόν.

Οι συλληφθέντες επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Ερυθραίας, Κορέας, Καμερούν και Ιράκ, προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό την Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία και το Βέλγιο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου