Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Σε πάνω από το 10% των φυλακών της Ινδίας ο υπερπληθυσμός ξεπερνά το 200%..


Σε πάνω από το 10% των 1.401 φυλακών της Ινδίας ο υπερπληθυσμός των κρατουμένων ξεπερνά το 200%, γράφει σήμερα η εφημερίδα Hindustan Times, επικαλούμενη στοιχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Στατιστικών για το Έγκλημα (National Crime Records Bureau, NCRB).

Τον Δεκέμβριο του 2015, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία της υπηρεσίας, 149 από τις 1.401 φυλακές αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα με τον υπερπληθυσμό των εγκλείστων.
Κατά το δημοσίευμα της εφημερίδας, για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα οι ινδικές ομοσπονδιακές αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν μέτρα, ανάμεσά τους ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των σωφρονιστικών καταστημάτων που είχε αρχίσει το 2002.

Εντός των ορίων του προγράμματος αυτού, ανεγέρθηκαν 125 νέες φυλακές και 1.579 κοιτώνες σε προϋπάρχουσες φυλακές, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Μια ακόμη πρωτοβουλία που εξετάζουν οι αρχές είναι να αποφυλακίζονται ύποπτοι υπό όρους για να μειωθεί το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στις φυλακές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου