Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Ιαπωνικό ΥΠΕΞ για Β.Κορέα: Ώρα για άσκηση «αποτελεσματικής πίεσης»


Το υπουργείο των Εξωτερικών της Ιαπωνίας προέβη σε δήλωση, μέσω του εκπροσώπου του, αναφέροντας πως τώρα δεν είναι ώρα για διάλογο με την Βόρεια Κορέα, αλλά ώρα κλιμάκωσης της άσκησης αποτελεσματικής πίεσης.

Παράλληλα, εκφράζεται η ανησυχία που επικρατεί στο Τόκιο, για την οικοδόμηση από την Κίνα “φυλακίων μεγάλης κλίμακας” στη Νότια Σινική Θάλασσα.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥΣ...

    Όταν μας "απελευθέρωσαν" από αγάπη οι ξένοι φιλέλληνες κι αποκτήσαμε "αυθόρμητα" Αγγλικό, Γαλλικό , Ρωσικό κόμμα, Γερμανό Βασιλιά κι εβραίο Τραπεζίτη...το πρώτο πράγμα που έκαναν οι "προστάτες" μας ήταν η ακριβής καταγραφή όλων των φυσικών πόρων και των πληθυσμών ώστε να προχωρήσουν στην άμεση εκμετάλλευση της νέας φάρμας ανθρώπων που έβαλαν στο χέρι.

    Κατέγραψαν δέντρα, εκτάσεις αρδευόμενες και μη καθώς και το τελευταίο ρυάκι της τότε ελεύθερης Ελλάδας ώστε να απαιτήσουν τέλη αλιείας από τους "απελευθερωμένους" Έλληνες. Έχει ενδιαφέρον πως περιγράφουν τα ανθρωπολογικά στοιχεία των Ελλήνων...
    Κάτι σαν εξελιγμένους Μάου-Μάου μας έβλεπαν οι "απελευθερωτές" μας.

    Κατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο που παραδόθηκε το 1840 στον Όθωνα για να ξεκινήσει τις "μεταρρυθμίσεις" .


    Μας έβαλαν να σφάξουμε και να σφαχτούμε για να μας περάσουν απλά νέες και πιο χοντρές αλυσίδες.








    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :


    https://www.dropbox.com/s/ddz5u4elxmhkxez/Greece_as_a_kingdom_or_a_statistical_new.pdf


    Ε.

    ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ


    Το κράτος συμμετέχει ευχαρίστως σε όλες τις παράνομες δραστηριότητες της Μαφίας και σε όλες τις απάτες του Ποινικού δικαίου αρκεί να λαμβάνει μερίδιο από τα κλοπιμαία. Το κράτος διέδωσε τα τσιγάρα ώστε να κερδίζει από την εξάρτηση των καπνιστών ενώ επωφελείται από την εξάρτηση των αλκοολικών με την υπερφορολόγηση του οινοπνεύματος .Σύντομα θα επωφελείται κι από τις πωλήσεις ναρκωτικών . Επωφελείται από τους απατεώνες της τηλεόρασης που πουλάνε μαγικά βότανα και Αλόες που θεραπεύουν τις αιμορροΐδες κι επωφελείται ευχαρίστως κι από την εξάρτηση των τζογαδόρων.


    Φρουτάκια ετοιμάζεται να γεμίσει την Ελλάδα η «επαναστατική-πατριωτική» κυβέρνηση απατεώνων για να αδειάσει τις τσέπες των απεγνωσμένων πολιτών και να καταστρέψει μερικές χιλιάδες οικογένειες και να πλουτίσουν οι ξένοι «επενδυτές» του ΟΠΑΠ.
    Μηχανάκια που δεν θα μπορούν φυσικά να ελεγχθούν από κανέναν κρατικό υπάλληλο για την αξιοπιστία τους ...καθώς το κράτος-κωμωδία ακόμα και τώρα δεν έχει καταφέρει να μετρήσει πόσους υπαλλήλους πληρώνει.

    Φανταστείτε να καταφέρουν να ελέγξουν κρυπτογραφημένο κώδικα μέσα στα ηλεκτρονικά κυκλώματα των φρουτομηχανών...


    Τα νομοσχέδια , κατά παραγγελία των ξένων αφεντικών, που δεν είναι σε θέση ούτε να διαβάσουν οι Υπουργοί Κόπι-Πάστε ... τα ψηφίζουν με τα τέσσερα και στα τυφλά. Δεν χρειάζεται καν να βλέπουν οι παπατζήδες της Βουλής για να κάνουν παντομίμα διακυβέρνησης της Ελλάδας.
    **********


    Για «καθεστώς» Μαδούρο μιλάει η Δυναστεία Μητσοτάκη. Κι εμείς θέλουμε ένα τέτοιο καθεστώς να πουλάει τη βενζίνη το λίτρο 1 λεπτό του Ευρώ κι όχι 1,60 € .

    Θέλουμε ένα τέτοιο «καθεστώς» που να βοηθάει τους φτωχούς κι όχι να τους οδηγεί μαζικά στην αυτοκτονία.




    Βλέπετε με τι σοβαρό τρόπο διαδίδουν την άθλια και γελοία προπαγάνδα τους ... και με τι σοβαρό τρόπο την αναμεταδίδουν τα άθλια και γελοία ΜΜΕ;
    **********


    Οι περιούσιοι τοκογλύφοι έδωσαν τη γραμμή και τα τσουλάκια τους στπν ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν νύχτα-μέρα για την εκπλήρωση του σχεδίου. Ξεκάθαρη στοχοποίηση των θρησκευτικών παραδόσεων ...χωρίς να υπάρχει ούτε λαϊκή εντολή ,ούτε

    καν λαϊκό αίτημα. Ανεργία στον ουρανό ...πείνα και δυστυχία κι αυτοί βιάζονται να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους ... να δώσουν δικαίωμα υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια ...χωρίς φυσικά να ρωτήσουν το υιοθετημένο μωρό αν επιθυμεί να βρεθεί και να μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον.
    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/08/blog-post_63.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή