Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Τεράστιες ποσότητες όπλων παραδίδουν οι ΗΠΑ στους Κούρδους λίγο πριν την τουρκική εισβολή

Γράφει: Πέτρος Αναστασίου

Σε μαζική αποστολή, όπλων, τεθωρακισμένων οχημάτων και πυρομαχικών προχώρησαν οι ΗΠΑ, προς τους Κούρδους της Συρίας, λίγο πριν η Τουρκία εξαπολύσει μαζική επίθεση σε βάρος τους, προκειμένου να καταφέρουν να αμυνθούν στις τουρκικές ορδές.

Συγκεκριμένα 112 νταλίκες μετέφεραν μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες όλων των ειδών τα οχήματα και τα πολεμοφόδια και συνολικά η ροή εφοδίων έφτασε τα 909 βαρέα μεταφορικά οχήματα που μετέφεραν 30.000 τόνους εφόδια στα μέλη του PYD.

Κάθε νύχτα οι Αμερικανοί περνούν από τα ιρακινά σύνορα της περιοχής Χασάκα που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Κούρδων της Συρίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου