Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Σύλληψη 8 μουσουλμάνων στην Ινδία - Έκαναν «λευκούς γάμους» για να βιάζουν ανήλικες


Η αστυνομία της Ινδίας ανακοίνωσε την Πέμπτη τη σύλληψη οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ, οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών με την προκάλυψη λευκών γάμων.

Οι κατηγορούμενοι, πέντε πολίτες του Ομάν και τρεις του Κατάρ, συνελήφθησαν στη Χαϊντεραμπάντ, μια πόλη της νότιας Ινδίας όπου οι προσαγωγές πλουσίων τουριστών που αναζητούν «συζύγους του ενός μήνα» είναι συχνές. Την παράνομη πρακτική αυτή ελέγχουν συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.

«Οι Άραβες πληρώνουν από 4.500 μέχρι 15.500 δολάρια σε ενδιάμεσους για να τους βρουν κορίτσια για εφήμερους γάμους. Τους βοηθούν ιερωμένοι που κάνουν τις τελετές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Β. Σατγιαναραγιάνα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας. 
Η καταφυγή στην πορνεία είναι απαγορευμένη από το ισλάμ και αυτού του είδους οι λευκοί γάμοι μικρής διάρκειας φαίνεται πως είναι ένας τρόπος παράκαμψης της απαγόρευσης. Από την αρχή της συναλλαγής, είναι ήδη έτοιμα προς χρήση πιστοποιητικά γάμου και διαζυγίου τα οποία συνήθως υπογράφονται ταυτόχρονα.

Οι κατηγορούμενοι, όλοι τους πάνω από 65 ετών, έκαναν θρησκευτικούς γάμους αυτού του είδους με ανήλικες Ινδές με την άφιξή τους στη χώρα, τον περασμένο μήνα.

Οι έφοδοι της αστυνομίας επέτρεψαν να απελευθερωθούν οκτώ ανήλικες μεταξύ 14 και 18 ετών από πανσιόν σε διάφορα σημεία στην πόλη. Πέντε ενδιάμεσοι, τρεις ιερωμένοι και τέσσερις ιδιοκτήτες πανσιόν συνελήφθησαν επίσης.

Σε βάρος των οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου