Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ρωσικό ΥΠΑΜ προς ΗΠΑ: «Θα βομβαρδίσουμε τις δυνάμεις σας εάν επιτεθείτε σε Σύρους ή Ρώσους στρατιώτες»!


"Κόκκινο" έχει κτυπήσει η ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας στη Συρία. Η Μόσχα ενημέρωσε επισήμως την Ουάσιγκτον  μέσω ειδικού δίαυλου επικοινωνιών ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα χτυπήσουν άμεσα όσες  δυνάμεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένων και αμερικανικών) εάν επιτεθούν ή βομβαρδίσουν Σύρους ή Ρώσους στρατιώτες που επιχειρούν στην πόλη Deir Ezzor, δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Ο Κονασένκοφ τόνισε ότι «Οποιαδήποτε απόπειρα βομβαρδισμού η επίθεσης που έρχεται από τις θέσεις του SDF στην Deir Ezzor, θα απαντηθεί άμεσα». Οι ρωσικές δυνάμεις θα επιτεθούν χρησιμοποιώντας «όλα τα μέσα καταστροφής».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το 85% της Deir Ezzor έχει απελευθερωθεί και οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας θα την απελευθερώσουν πλήρως την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα ισχυριστεί σε επίσημο επίπεδο ότι η SDF δεν θα επέτρεπε στις δυνάμεις του Στρατού να διασχίσουν τον ποταμό Ευφράτη και είναι έτοιμη να πολεμήσει τους Ρώσους και τους Σύρους αν χρειαζόταν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δηλώσεις και η επίθεση κατά των δυνάμεων που λαμβάνουν υποστήριξη από τους Ρώσους είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν ήδη διασχίσει τον ποταμό και τώρα επιχειρούν ενάντια στο ISIS στην ανατολική πλευρά του Ευφράτη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου