Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Η μαρτυρία του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από αναρχικούς την επέτειο του Π.Φύσσα- Τους είπε... να μην καίνε αμάξια


Όνειδος προκαλεί η μαρτυρία του πολίτη που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αναρχικούς, που είχαν έρθει στην περιοχή του Κερατσινίου, για τις συγκεντρώσεις με θέμα το θάνατο του Π.Φύσσα.

«Πίστευα ότι με έχουν σκοτώσει ήδη. Δεν ένιωθα ούτε πόνο ούτε τίποτα. Ένιωσα ότι χάνω την οικογένειά μου, ότι θα με αφήνανε εκεί στον τόπο»
Όπως ανέφερε, θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό. «Αφού με χτυπούσαν με βαριοπούλες, ρόπαλα και πέτρες πιστεύω ότι στάθηκα πολύ τυχερός», ενώ συμπλήρωσε: «Μου έδιναν κλωτσιές στο κεφάλι και δεν σταματούσαν καθόλου. Και να έφευγε κάποιος ερχόταν άλλος».

Ο ίδιος καταγγέλλει πως είπε στους δράστες:

«Παιδιά μην καίτε αυτοκίνητα και μαγαζιά, δεν φταίνε σε κάτι», και τότε, όπως ανέφερε, δέχτηκε το χτύπημα με τη βαριοπούλα. Τέλος, συμπλήρωσε πως εκτός από τον ξυλοδαρμό τον λήστεψαν:

«Είχα ένα τσαντάκι μαζί μου με χρήματα για να πληρώσω υποχρεώσεις τα οποία μου τα πήρανε και αυτά».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου