Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ερντογάν για ΟΗΕ: «Διαρθρωτικές αλλαγές ώστε να ανταποκριθεί στις επιταγές του σύγχρονου κόσμου»


«Διαρθρωτικές αλλαγές», ώστε να ανταποκριθεί στις επιταγές του σύγχρονου κόσμου, ζήτησε για τον ΟΗΕ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας από το βήμα του συμβουλίου στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

«Είναι ανάγκη να μεταμορφωθεί ο Οργανισμός. Για άλλη μία φορά, οι μεταρρυθμίσεις βρίσκονται στην ατζέντα, αλλά δεν καταλαβαίνουμε ποιες είναι. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία, είναι η αλλαγή της δομής του Οργανισμού», τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε προτείνει τη μεταφορά της έδρας του ΟΗΕ από τη Νέα Υόρκη στην Κωνσταντινούπολη. «Όσο δεν συμβαίνει αυτό, δεν είναι δυνατό να δούμε έναν υγιές ΟΗΕ», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η σημερινή δομή, δεν εξυπηρετεί και δεν έχει στόχο την παγκόσμια ειρήνη», είπε, συνεχίζοντας την ομιλία του. «Ενώ ο αριθμός των χωρών αυξάνεται, οι απειλές έχουν επίσης αλλάξει. Υπάρχει ανάγκη να αναπτυχθούν νέες μέθοδοι για την καταπολέμηση αυτών των απειλών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.


Επανέλαβε, δε, το αίτημά του να μεταφερθεί η έδρα του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τουρκία έχει έντονα παράπονα για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΟΗΕ το θέμα της Συρίας, αλλά και την αντιμετώπιση που έχουν οι -κατά την Άγκυρα- «τρομοκράτες» Κούρδοι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου