Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τραμπ: «Οι νέες κυρώσεις που επιβάλουμε στη Β. Κορέα είναι ένα πολύ μικρό βήμα»


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι οι νέες κυρώσεις που ενέκρινε το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε βάρος της Βόρειας Κορέας αποτελούν μόνο ένα μικρό βήμα και δεν είναι «τίποτα σε σύγκριση με το τι θα συμβεί τελικά».

«Πιστεύουμε ότι είναι απλώς άλλο ένα πολύ μικρό βήμα, δεν είναι κάτι σημαντικό» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στις κυρώσεις που εγκρίθηκαν από το 15μελές ΣΑ του ΟΗΕ. «Δεν ξέρω αν έχει κάποια επίπτωση αλλά σίγουρα ήταν ωραίο να έχουμε μια ψηφοφορία 15-0. Αλλά αυτές οι κυρώσεις δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το τι θα συμβεί τελικά», τόνισε.

Από το Στρασβούργο, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εφαρμόσει τις νέες κυρώσεις και συνεχίζει να εξετάζει επιπρόσθετα μέτρα σε βάρος της Πιονγκγιάνγκ για τις πυρηνικές και βαλλιστικές δοκιμές της.

«Τώρα θα εφαρμόσουμε τις κυρώσεις του ΟΗΕ όπως το κάναμε πάντα και στο παρελθόν» είπε η Μογκερίνι μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι διεθνείς εταίροι μας θα πράξουν το ίδιο ώστε να εγγυηθούμε το μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας των οικονομικών μέτρων», πρόσθεσε.

Στις κυρώσεις προβλέπεται κυρίως ο περιορισμός των παραδόσεων πετρελαίου στη Βόρεια Κορέα, βασικός προμηθευτής της οποίας είναι η γειτονική Κίνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου