Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ρωσικό γενικό Επιτελείο: «Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες οργάνωσαν την επίθεση των ισλαμιστών στη Χάμα»


Εκατόμβη νεκρών ισλαμιστών στην Ιντλιμπ ύστερα καθώς η  επίθεση που εξαπέλυσαν συντρίφτηκε κάτω απο το βάρος των ρωισκων αεροπορικών επιθέσεων . Όπως αναφέρει το ρωσικό γενικό Επιτελείο  από τις επιθέσεις της ρωσικής Αεροπορίας σκοτώθηκαν τουλάχιστον 850 ένοπλοι ισλαμιστές ενώ καταστράφηκαν τουλάχιστον 11 άρματα μάχης του εχθρού.

Η επίθεση εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων εξαπολύθηκε από την οργάνωση al-Nusra και τυς συμμάχους της την Τρίτη το πρωί.

Οι ισλαμιστές επιτέθηκαν σε θέσεις των κυβερνητικών στρατευμάτων βόρεια και βορειανατολικά της πόλης της Χάμα.


Όπως ανέφερε το ρωσικό Επιτελείο η επίθεση οργανώθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες με στόχο την δημιουργία αντιπερισπασμού και προκειμένου να επιβραδυνθεί η προέλαση των συριακών δυνάμεων στην επαρχία της Deir ez-Zor.


Τους έσωσαν την τελευταία στιγμή

Το ρωσικό Επιτελείο είπε ακόμη ότι οι ισλαμιστές προσπάθησαν να πιάσουν αιχμαλώτους διμοιρία  της ρωσικής στρατιωτικής Αστυνομίας, με 29 άτομα η οποία ήταν επιφορτισμένη με την τήρηση της συμφωνίας κατάπαυσης πυρός στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλιμπ.   

Αμέσως ο Ταξίαρχος Sergei Surovikin δημιούργησε μια μονάδα η οποία απαρτιζόταν από ρωσικές ειδικές δυνάμεις, από δυνάμεις της ρωσικής στρατιωτικής Αστυνομίας με μέλη από τον Βόρειο Καύκασο και συριακές ειδικές δυνάμεις προκειμένου να απεγκλωβίσουν την ρωσική διμοιρία η οποία αμυνόταν έναντι υπέρτερων δυνάμεων.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος στρατηγός Sergey Rudskoy, με την έναρξη της επίθεσης η ρωσική Αεροπορία διατάχθηκε αμέσως να απωθήσει την επίθεση των ανταρτών, ενώ ειδικές δυνάμεις της στρατιωτικής Αστυνομίας κινούμενες υπό την κάλυψη των ρωσικών επιθετικών ελικοπτέρων διέσωσαν την μονάδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου